Zásady ochrany osobních údajů

Advokát je oprávněn v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů č. 2016/679 (GDPR) zpracovávat osobní údaje klientů, které mu v souvislosti s poskytováním právních služeb klienti poskytnou.

Klient má vůči advokátovi právo (i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, dále práva (iii) požadovat vysvětlení v případě podezření, že zpracováním jeho osobních údajů je narušena ochrana jeho osobního a soukromého života nebo že osobní údaje jsou zpracovávány v rozporu s právními předpisy, (iv) požadovat nápravu situace, která je v rozporu s právními předpisy, zejména formou zastavení nakládání s osobními údaji, jejich opravou, doplněním či odstraněním, (v) obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů, (vi) na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní údaje potřebné pro účely, pro které byly shromážděny či jinak zpracovány, anebo zjistí-li se, že byly zpracovávány protiprávně, (vii) na omezení zpracování osobních údajů, (viii) na přenositelnost údajů a (ix) vznést námitku, po níž zpracování  osobních údajů klienta ukončí, neprokáže-li se, že existují závažné oprávněné důvody pro zpracování, jež převažují nad zájmy nebo právy a svobodami subjektu údajů, zejména, je-li důvodem případné vymáhání právních nároků, určení, výkon nebo obhajobu právních nároků, resp. plnění právních povinností vyplývajících ze zákona o advokacii nebo v souvislosti s ním.

JUDr. Jaromír Štůsek, LL.M.
advokát a kontaktní osoba pro Vaše oddlužení
7 let zkušeností s oddlužením
Volba sepisovatele je klíčová
Šetříme klientům miliony
Osvobodíme Vás od Vašich závazků
Zastavíme exekuce
Zpracování do týdne od dodání nezbytných podkladů

Kalkulačka oddlužení (osobního bankrotu) v roce 2019 - spočítejte si, zda dosáhnete na oddlužení.

O oddlužení budu žádat
Bohužel na oddlužení nedosáhnete. Ozvěte se nám a zkusíme vymyslet řešení.

Stisknutím tlačítka „Chci pomoc s oddlužením“ beru na vědomí, že budu kontaktován na uvedený e-mail a telefon a údaje zadané do formuláře budou zpracovávány za účelem sepsání návrhu na povolení oddlužení.

Nevíte si rady? Pošlete nám zprávu a my Vám pomůžeme!

Cena za sepis insolvenčního návrhu s povolením oddlužení je 4.840 Kč vč. DPH pro jednotlivce, 7.260 Kč vč. DPH v případě manželů. Uvedenou částku je možno zaslat na bankovní účet č. 2106481956/2700, vedený UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., do zprávy pro příjemce uveďte své jméno a příjmení.

Jak oddlužení probíhá

1
Prověříme Vámi zaslané informace a budeme Vás konktaktovat.
2
Domluvíme se na dodání potřebných dokumentů a zjistíme možnosti vašeho oddlužení.
3
Soud schválí oddlužení, přidělí Vám insolvenčního správce a zjistíte finální výši závazků.
4
V oddlužení splácíte dle splátkového kalendáře smluvené částky až do bezdlužnosti.